Hej

Jag har hyvlat många timmar i mitt liv, vill jag lova. Först som båtbyggare, sen som finsnickare, dekorsnickare, möbelsnickare och produktutvecklare m.m.  

Idag driver jag HUSKÄNSLA med skaparlust och hjärta. Det finns inget bättre än att se det färdiga resultatet efter många timmars slipade, hyvlande och sågande.
Eller när färgvalen blir sådär klockrena och den röda tråden sveper genom huset. Då har jag lyckats och det är då jag mår som allra bäst. 

Om ni undrar lite vem jag är och vad jag gjort tidigare så kommer svaret här:

På gymnasiet gick jag båtbyggarlinjen i Storebro. Det gav mig formkänsla, mjuka linjer, vackra träslag och ovärdelig kunskap om handverktyg. 

Seglade sedan vidare till att utbilda mig till möbelsnickare i Kristianstad. Där tog jag gesällbrev i möbelsnickeri. Jag fick upp ögonen för vassa stämjärn, japansågar, millimeterpassning och vackra beslag.  

Sågade mig fram till produktutveckling inom möbelbranschen och där väcktes kärleken till design, material, detaljer, inredning, färg och form.

Inredningen tog mig vidare som projektledare. Butiksinredningar var uppdraget och här krävdes kontroll, planering, effektivitet och samarbete.  

Så plötsligt en dag, kom dagen. Dagen då jag öppnade färgburken och vågade stå på egna ben. Hit med era gamla fönster och vackra prästgårdar. Låt mig få sätta tänderna i det trötta och eftersatta så lovar jag att ge kärlek och en varsam hand.  

Idag drar jag nytta av allt jag har i ryggsäcken och ser verkligen fram emot att utvecklas ännu mer. Vackert hantverk går inte att få nog av.

Nu kör vi! 

 


Hälsningar Hedvig